sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Alle viisikymmentä

Sitä ilon ja onnen määrää kun vaaka näytti seuraavana päivänä 49,9 kg. Vaikka ero oli vain sata grammaa tuntui se silti uskomattoman hyvältä painaa alle viisikymmentä kiloa. Näiden parin muun päivän aikana paino on pudonnut jo 49,5 kg mikä tekee painoindeksistäni 15,6. Niin iloinen.

Eilen eräs hoikka miessukupuolen edustaja kehui kroppaani ja sanoi että tykkää täntyylisistä eli laihoista. Tuli niin hyvä filis ja motivaatio kasvoi. :3

On hassua miten nopeasti anailu on ottanut mut valtaansa. Vielä jonkin aika sitten yritin epätoivoisesti pitäytyä alle 1000 kalorissa ja toivoin painon tippuvan mutta nykyään alle 500 kaloria on oikein mainio eikä tule edes juurikaan nälkä, monesti syön vain siksi että heikottaa liikaa jolloin helposti ahdistun ja saatan panikoida.

Olen käynyt näin syvällä vain kerran silloin kun aloitin mutta sitä ei kestänyt kauaa. Tällä kertaa aion onnistua ja saavuttaa vartalon josta olen unelmoinut kaikki nämä vuodet. Motivaatio on huipussaan ja kuntoilen enemmän kuin ikinä, mitä en ennen ole juurikaan tehnyt.

Minä pystyn tähän.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mini Rage Face Vendetta Smiley