keskiviikko 29. marraskuuta 2017

50,0kg

Maaginen vitosten ja nelosten raja saavutettu. Olen unelmoinut nelosella alkavista luvuista niin kauan kun niistä aikanaan ylös nousin. Tällä kertaa olen menossa eteenpäin vahvempana kuin koskaan aikomuksenani päästä alimpaan painooni ikinä.

Eilen ahdistuin aivan mielettömästi kun söin töissä sokeripaskaa reilun parinsadan kalorin edestä. Yritin vaikka mitä oksennuskikkoja mutta ei niin ei. Ehkä ihan hyvä. Tästä johtuen tein 100 vatsalihasliikettä ja samanverran lantionnostoja jotka aion myös ottaa jokapäiväiseksi tavoitteekseni. Illalla lähdin lenkille pienestä flunssasta huolimatta ja juoksin parhaan tulokseni ikinä ja poltin melkein 400 kaloria.

Tänään tsemppasin ihan superisti toivoen että vaaka näyttäisi huomenna numerolla 4 alkavaa lukua. Itken ilosta jos niin on mutta itken varmaan myös jos paino näyttääkin enemmän kuin tänään vaikka toisaalta se nyt voi heitellä vähän milloin mistäkin syystä. Mutta silti. Järjen äänellä ei juurikaan ole painoarvoa näissä asioissa.

Kalorit tänään 396, vielä on varaa ottaa maitorahkaa jos illalla tekee mieli. Kulutus sensijaan 272 kcal, kävin pienellä lenkillä ja tein lihaskuntoa. En laske kulutukseen mukaan kävelyitä ellei se ole tarkoituksenmukaista. Hyvä päivä siis tänään.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mini Rage Face Vendetta Smiley