maanantai 4. joulukuuta 2017

Ei näin

Eilinen olisi ollut täydellinen vahinko-jugurttimono mutta illalla päädyin ahmimaan pastaa. Olin jo melkein menossa nukkumaan kun laitoin veden kiehumaan. Tästä ahdistuneena otin liikaa laksatiiveja ja olen koko tämän päivän juossut vessassa. En syönyt koko päivänä mitään koska eilinen ahdisti liikaa jonka seurauksena puolen tunnin päiväuneni venyivät reiluun tuntiin kolmesta herätyksestä huolimatta. Myöhästyin töistä ja oli tosi kiva selitellä miten voin maanantai-iltapäivänä nukkua pommiin.

Olo oli herätessä aika kamala, päässä heitti ja tuntui että pyörryn. En ole varmaan koskaan nukkunut herätyksen ohi joten teoriani on että olotilani oli niin heikko laksatiiveista ja syömättömyydestä että en vain jaksanut nousta. Tämän seurauksena söin reilun kolmensadan kalorin edestä keksejä ja muuta sokeripaskaa koska en vain voinut riskeerata töissä pyörtymistä.

Pelkään muutenkin pyörtymistä aivan jumalattomasti. Sen takia mieluummin syön vaikka jotain ns. kiellettyä kuin että kopsahdan maahan ja mahdollisesti loukkaannun vakavasti.

Muutenkin olo on ollut tänään ihan paska. Masentaa niin paljon ja olo on ihan tyhjä. En tiedä johtuuko tämä vain eilisestä vai mistä mutta kuitenkin. Paska maanantai.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mini Rage Face Vendetta Smiley