tiistai 2. tammikuuta 2018

15,5

Eräänä aamuna vaaka näytti niinkin ihanaa lukemaa kuin 48,6 kilogrammaa. En voinut uskoa silmiäni joten tarkistin asian moneen kertaan. Painoindeksini on nyt 15,5.

Kerroin myös psykiatrilleni syömisongelmistani. Sisäinen anani teki mieli lyödä Rosieta naamaan ja huutaa mitä vittua teet vitun idiootti. Kuitenkin hyvä että kerroin. Kerroin myös tavoitteistani ja hän sanoi että painoindeksin ollessa 15 tai alle se tietää useimmiten sairaalakeikkaa. Ei kiitos. Aion näyttää kaikille että voin olla laiha ja terve, päästyäni tavoitteeseeni aion vähitellen alkaa syömään normaalisti. En aio kuihtua luurangoksi, en aio antaa tälle sairaudelle sitä valtaa. Toivon että asia myös pysyy näin.

Joulu tuli ja meni, jee. Menin vanhemmille, mutta onneksi meillä on aina joulupöydässä paljon kevyitä vaihtoehtoja. Sallin itselleni hieman enemmän herkkuja mutta käytin laksatiivejä jos söin paljon. En onneksi lihonut mutten laihtunutkaan.



Myöhäiset hyvät joulut teille kaikille ♥

2 kommenttia :

  1. Toi on just ongelmallinen tilanne kertoakko vaiko ei, ehkä hyvä kuitenkin että olit rohkea ja kerroit. Toivottavasti onnistut tavoitteessas!

    VastaaPoista

Mini Rage Face Vendetta Smiley